Translate

tiistai 9. marraskuuta 2010

Herkullinen Lakusuklaa, kera pienen tarkennuksen : )

-
Sipulipöksyt L, pitkät puntit, lankana Merisoft Lakusuklaa.


Voi kun tuo kamera ei suostu näkemään värejä meidän ihmisten tavoin! Ei uskoisi, että samasta langasta on kyse, kun katsoo pöksyjä ja pöksyjen yläpuolella olevaa lankakuvaa, mutta sama lanka se on ja vieläpä samalla kameralla otettu. Mystistä! Mutta jos värit tuossa pöksykuvassa heittävätkin, niin näkeepä siitä kuitenkin miten Merisoft lankana aaltoilee sävystä sävyyn, toimien hyvin miellyttävästi pitkissäkin punteissa.

Ja lankana siis lempeä merino Merisoft Lakusuklaa ja pöksyt tunnistavat nimekseen Sipulipöksyt L-kokoa pitkillä punteilla. Syvää suklaanruskeaa sekä herkullista lakua, melkein kuola valui neuloessa :).

Kiitoksia sille blogilukijalle, joka hämmentyneenä laittoi viestiä ja kysyi että onkohan mammalla eksynyt postaukseen väärä kuva kun hän ei siitä löydä suklaata eikä lakuakaan : D!!! Jokainen näyttö kun on hieman erilainen ja eri asetuksilla niin tuskin meistä kukaan näitä kuvia ihan samansävyisinä pystyy näkemään, mutta tuon tiedon saatuani hoksasin sentään laittaa itse lankakuvan rinnalle parempaa suuntaa antamaan :).

Ei kommentteja: