Translate

perjantai 22. lokakuuta 2010

Sipulipöksy-majailijoita :)

Vanhat, sopivasti huopuneet ja rakkaudella käytetyt Sipulipöksyt löysivät mitä mielekkäimmän homman, ne pääsivät nimittäin toimittamaan lämpöisen pesän virkaa pienille siilivauvoille, jotka eivät tarjenneet ulkona kasvaa eivätkä olisi ilman ihmisolennon apua selvinneet. Saanko esitellä, Nuuti, Nuppu ja Naava :).

Nuutin paino löydettäessä oli vain 210 grammaa!!!


Nuppu oli löydettäessä kokonaiset 260g, voi mikä herkkä katse hällä onkaan!


Ja vielä pieni Naava, löydettäessä paino muhkeat 280g.


Nuuti ja Nuppu voimistuivat ja kasvoivat hienosti Sonjan ja Leilan hellässä hoivassa. Hurraa! Naavan kohtaloa en tällä hetkellä tiedä, selviääkö se ja ehtiikö hipsutella takaisin luontoon ennen kuin talvi iskee.

Tällaisen hauskan asian kertoi Sonja:
"Nuutin siisteystasossa on hiukan parantamisen varaa ja kakka tulee yleensä sinne minne se nyt sattuu tipahtamaan. Mutta sipulipöksyihin Nuuti ei ole kakannut kertaakaan. Nuutin laatikossa on monenmoista riepua, pyyhettä ja lakanaa, mutta aina Nuuti kaivautuu Sipulipöksyihin, huokaisee syvään ja nukahtaa. Fiksu kaveri! :D"


Kiitokset Sonja ja Leila Siilihoitolan ylläpidosta tarvitseville!

Palautetta Sipulipöksyistä kera huovutuskuva :D

_
Siis tämä on niiiiiiiiin ihana, että tätä en unohda ikuna :D. Ai että!

"KIITOS TAAS! Yhdellä sanalla: IIIHANAT! Ei tuo huovutus tule ees oikeuksiinsa kuvasta - kuten ei muutkaan sun tekemät ihanuudet! Laittamasi varren vihreä sävy sopii mielestäni tosi hyvin ja muutkin värit aivan täydellisiä pöksyyn! Sulla on värisilmää ja taitoa käpälissäsi myös!

Ps. Olisitpa kuullu miten ilahtuneet äänet ja ilmeet oli pienillä kun näkivät pöksyt... "

Vihdoin teidänkin silmille :)

Naavakeijulla on ollut kunnia saada ihania palautteita, kiitokset teille ihanat ihmiset niistä! Kaunis palaute luo työntekoon sellaista iloa, jota ei millään muulla voi korvata :). Joskus palautteiden mukana tupsahtelee myös kuvia ja pääsemme vallan testaus-tunnelmiin! Näin kävi myös näiden Upuroiden kanssa, joita pieni neiti testaili viime talvena Sipulipöksyjen rinnalla *uups, hieman myöhässä tämä postaus*.

S-kokoiset Upurat sekä NB-Sipulipöksyt"S koon villahousut ovatkin yllättävän riittoisat. Meillä käytetään yövaippana tsi-CuddleBuns vaippoja. Vaippa peittyy kokonaan, kun etureuna on taitettuna (jos on kokonaisena vaippana ilman etureunan taittamista niin korkeus ei ihan riitä). Päivisin käytetään harsojen
kanssa ja tämähän on siitä hyvä, kun harsoa voi laittaa siihen korkeuteen kun tarvitsee. Samoin erilaisten nauhavaippojen kanssa käy mainiosti, kun niissäkin voi taittaa yläreunaa ja vaipan saa piiloon. Muutama S kokoinen merkkivaippa löytyy myös ja ne peittyvät hyvin S
koon Upuran sisään. S koko on todella kiva varsinkin päiväkäytössä kun tahtoo matalampaa villahousua."

***

"....Vauva on kuvissa suunnilleen 57cm ja 5045g. S-Upurat menee edelleen hyvin, hämmästynyt olen NB-Sipulipöksyjen koosta, hahtuvasta tehdyt menee edelleen. Patonsista tehdyt jäi liian mataliksi. Kuvissa alla on Citymarketista ostettu Muumi sisävaippa, taskussa imuna on Naavakeijun neulottu bambuimu, vaipan koko on s...."

***

"....S kokoiset mahtuvat vieläkin vauvalle. Vauva on nyt 6 kg. Vaipoissa joissa käytetään M kokoa, ei villahousut niitä peitä. Mutta esimerkiksi CuddleBuns vaipan päälle yltää, kun etureuna on taitettuna. Tämä on meidän suosikkiyövaippa ja villahousuja olemme käyttäneet yöaikaankin. Tykkään hurjasti näistä S kokoisista, kun ovat päivällä niin sirot, eivät yllä kainaloihin asti. Yhä edelleen muuten käytämme NB kokoisia hahtuvasta neulottuja Sipulipöksyjä. Niissäkin on reilu mitoitus :)...."

***

"....Ne S koon UpuraVillurit mahtuvat edelleen meidän vauvalle. Ovat ihmeelliset villahousut :) Neiti on nyt 7kg, 64cm. Alle meneeDreamNappyn M kokoinen sisävaippa jota tykkäämme käyttää öisin."

Jokainen lapsi on erilainen ja se mikä toimii yhdellä, ei välttämättä toimi toisella. Tässä kuitenkin yksi ihastuttava tarina hoikkareitisestä villahousuttelijasta :). Lämmin kiitos lähettäjälle!