Translate

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Viikonlopun ompeluksia ja kaavankehittelyä : ) Osa 2



Ja niinhän sitä sitten syntyi toinenkin tunika, kyllä nyt kelpaa eikä heti lopu vaatteet kesken! Haaveilin alunperin tuohon eteen taskua tai kahta, mutta tässä kohtaa tunika sanoi, että ei muuta, näin on hyvä. Katsotaan sitten syntyykö tähän tasku myöhemmin vai pitääkö jossain vaiheessa tehdä hieman toisenmallinen tunika, johon tasku kenties sopii paremmin. Tyytyväinen olen, kovin tyytyväinen! Voi kun suunnittelu olisi aina näin ihanaista :).

Viikonlopun ompeluksia ja kaavankehittelyä : )


Rohkea rokan syö ja haaveita pitää aina välillä muistaa toteuttaa :).

Minulla kului muutaman vuoden vanha, ehdoton lempimekkoni puhki. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sain vihdoin aikaiseksi piirtää itselleni tunikakaavat! Ja näin syntyi ensimmäinen tunika sillä kaavalla, seuraava kangas odottaa jo tuossa vieressä leikkaamista.



Ja jos ihka oma mekkokaava on ollut haaveissa, niin haaveissa on ollut myös tytteröisille essumekon kaava. Ja siitä se sitten lähti, versio 1 tuli valmiiksi ja kunhan kanttinauhaa saadaan lisää niin haaveissa olisi muokkailla kaavaa vieläkin enemmän meidän tyyliseksi. Ihana tämä ompelukärpänen kun se oikein puraisee! Ja ommellessa saavat ranteetkin sen verran lepoa että puikot pysyvät paremmin kätösissä.