Translate

maanantai 22. marraskuuta 2010

Mutstikkamaitoa kuninkaalliselle :)

-
Sipulit M-kokoa, Merisoft Mustikkamaito.


Ai jai jai näitä oli ilo tehdä! Ja vihdoin saatiin hieman paremmin ikuistettua Merisoftin kuviointi ja värikin, kiitos oikuttelevalle kameralleni siitä :). Kuvassa siis pitkäpunttiset Sipulipöksyt koossa M, lankana pumpulinen merino Merisoft Mustikkamaidon sävyssä. Lisäksi pöksyihin tuli hurmaava kruunu-huovutus kertomaan kantajansa kauniista ylhäisyydestä. Valloittavia käyttöhetkiä!

Kuin sydämen sulattava kukkanen talven keskellä :)

Sain taas aivan valloittavaa ja hykerryttävää palautetta:

"Naavakeijun- sivut on minusta aivan ihanat ja blogia lueskelen aina kun kerkiän. Paras kestovaippa aiheinen nettikauppa:-D!!!"

Ja jos joku ihmettelee, että miksi minä näillä palautteilla täällä elvistelen niin kerrotaampa. Tarkoitukseni ei ole elvistellä, vaan tarkoitukseni on pistää aarteet talteen ennen kuin ne häviävät sähköpostien uumeniin. Näitä aarteita on ihana käydä lukemassa joskus jos kaipaa potkua päivään tai kaipaa syytä hymyillä. Harva varmaan oikeasti voi sitä ymmärtää, miten suuri voima asiakkailla on! Minä olen nöyrä ja kiitollinen siitä, minkälaisia ihmisiä olen matkani varrella saanut kohdata, siihen ei sanoja löydy.

Kiitos siis teille kaikille asiakkailleni, teitä on ihana palvella :).