Translate

perjantai 28. lokakuuta 2011

Isompi pläjäys kerralla!

Voih, mistäköhän sitä alottaisi... Vaikka ulospäin ei välttämättä niin touhukkaalta ole näyttänytkään, on pinnan alla tapahtunut vaikka mitä :)! Kaiken tohinan keskellä on ehtinyt valmistua jotain omallekin perheelle sekä jotain koululle tilaustöiden lisäksi. Ja arvanneepa varmasti jo joku, että puikoilla on tälläkin hetkellä vähän sitä ja tätä valmistumassa, kunhan JOKU vaan saisi nekin valmiiksi asti ja kuvattua että pääsisi jo seuraavien ideoiden kimppuun..... Hooooooooooooh! Ihan hengästyttää kun liian innoissaan sepustaa :D! Mutta siis. Novita Temposta syntyi lehden Syksy 2010 ohjetta muokkaillen pipo sekä kauluri tyttärelle:

Kovassa käytössä ovat jo olleet ja talveksi tehdään pipoon vielä vuori niin pärjää kylmemmilläkin keleillä :).

Oma hihattimeni on ollut niiiiiiiiin ahkerassa käytössä, että nyt on alkanut tapahtua sitä mitä enteilinkin. Eli huopuva lanka on alkanut käytön ja pesujen myötä huopumaan :(. No ei sillä, neuloessa pitkät hihat ovat olleet välillä hankalat, joten Novita Jambosta syntyi sitten itselleni uusi bolero, ohje samasta lehdestä kuin yllä ja taasen tietty vähän muokkailin että sain itselleni hyvän ;).


Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä... tämä on hauska :D! Ystävän kanssa yhteistyössä olemme tehneet koululle tällaisia pöllöjä useammankin kappaleen eri väreissä:


Vaan oma tyttäreni on ehdottomasti sitä mieltä, että "Ei ne ole mitään pöllöjä, koska EI PÖLLÖILLÄ OLE TUKKAA!!!". Olisikohan pienen tuotekehittelyn paikka ;)? Tjaa, toisaalta kyllä tykkään tehdä noita juuri sellaisina kuin ovat, lankanytteröiden koon ehdoilla ja ihania värejä yhdistellen. Suorastaan terapeuttista!

Ah, mitenköhän sitä tämän jälkeen malttaisi tehdä keskeneräisiä töitä valmiiksi eikä alottaisi mitään uutta ihanaa edellisten jatkoksi.... Voihan paini!
-