Translate

torstai 4. marraskuuta 2010

Käytännön vinkkejä langansäästöön himoneulojille

-
Merisoft-merinolankoja namskis-sävyissä.

Käytännön vinkkejä langansäästöön himoneulojille:


1) Tee paljon virheitä. Purkamalla, neulomalla uudestaan, purkamalla jne. säästää paaaaljon lankaa. Jos virheiden teko ei houkuta, jätä vaihtoehtoisesti neuleesi 3-vuotiaan ulottuville.


2) Iske hampaasi kaverisi lankavarastoon. Huomattavasti miellyttävämpää kuin kohta 1, lisäksi saat samalla antamisen iloa, kun teet kaverillesi hänen langoistaan jotain iloista.


3) Näe unta että neulot ja saat valmista aikaiseksi. Tämä havaittu erittäin tehokkaaksi! Ei rasita ranteita ja kaiken lisäksi valmista tulee tuossa tuokiossa.


Minä olen tehnyt näistä kaikkia, kohtia 2 ja 3 voin lämpimästi suositella, kohtaa 1 kummassakaan muodossa en suosittele, ainakaan useasti toistettuna :). Että ei muuta kuin puikoille, tavalla tai toisella!

2 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Minäkin olen tehnyt näitä kaikkia kohtia. Kohta 1 ei erityisen miellyttävä ole, varsinkin jos näppärät pikkusormet käyvät hiukan auttelemassa työn purkamisessa.
Viimeyönä näin tosi ihanan unen. Neuloin silmänräpäyksessä haaveilemani Luotolaisen ja Sylvin. Niistä tuli täydelliset :D

Naavakeiju kirjoitti...

Nuo neulomisunet ovat ihania! Mitä ovat Luotolainen ja Sylvi? Ovatko villapaitoja/neuletakkeja?