Translate

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Uusi vanha ehheh whatever!

 Niin niin, uusi vuosi portin varressa ja vanhat kujeet mielessä. Ei kun uudet. Niin. No, on ne vanhatkin kujeet eli keskeneräiset käsityöt saatu kirjattua paperille asti, mutta valmistunut niitä on hieman verkkaisemmin. Kesällä ja syksyllä aloitettuja on sitten valmistunut senkin edestä! Ja hei vanhoista valmistui juuri kaksi vuotta sitten aloitetut huopatumput tyttärelle ja pikkusiskolle. Ja kuvausta odottaa niitäkin ennen aloitettu villatakki sekä amigurumi kummitytölle - valmiina :). Lienetkö on päässä nuljahtanut jotain paikoilleen, kun juuri tällä hetkellä asioiden loppuunvieminen ja tavaroista luopuminen tuntuu niin suunnattoman hyvältä, että tulokset oikeasti alkavat näkyä kotona ja tuntua pääkopassa asti. Keventynyt fiilis molemmissa on tosi jees!


Kummipoika toivoi joululahjaksi jotain itsetekemääni. Sinne lähti siis reggae-porkkana sekä sukkaset nallesta :).Lapsille syntyi syksyn aikana kaikille uudet neuleet, toivelangoista ja malleista. No okei okei, poikasen paita on ihan itse suunniteltu ja pojalla hyväksytty. Lisäksi pojalla on äipän kierrätyskankaasta tehdyt pyjamahousut jalassa. Huomionarvoisinta näissä kuvissa on ehdottomasti puinen lautapeli jota tytöt pelaavat. Se on meinaa tyttären itse tekemä!! Jouluaattona tuli aloitettua myös pitkästä aikaa yhteinen palapeli.


Ja kun onnistuin pesemään poikasen sukat pari numeroa pienemmiksi, sain itselleni puolihuopasukat ja poikanen uudet sukat. Ystävän uuteen kotiin päätyivät uudet kevyesti huovutetut patalaput. Ja syksyn uusi innostuskin saatettiin jouluaattona alkuun ja korupajassa valmistui ohimennen jo kolmet uudet korvikset tyttären kanssa - kahdet lahjaksi ja yhdet tyttärelle. Kuvathan niistä unohtui kaikessa tohinassa napata ennen kuin lahjat olivat jo uusilla omistajillaan!Niin. Siinä ne. Jo pari vuotta sitten neulotut huopatumput. Saivat vihdoin muovit sisuksiinsa ja pääsivät pesukoneeseen :).

Ei kommentteja: