Translate

tiistai 1. lokakuuta 2013

From Ethiopia to India and back to Chihuahua


Njoo, valmistuuhan näitä taas läjäpäin, mutta pahasti näyttää siltä, että tämänkertainen läjä on kaikki tänä vuonna aloitettua tuotantoa. Mutta pääasia, että keskeneräisten käsitöiden määrä vähenee selkeästi :).


 

Meidän naapurissa asuu tämmöinen söpis :). Sille tuli  pyöräytettyä toiveesta villapaita kun raukkaparka tuppasi värisemään aamupissalla. Voin sanoa, että villapaidan tekeminen oli sekä jotain uutta valloitettavaksi, että jotain hykerryttävän ihanaa päästä sovittamaan käyttäjänsä päälle. Sydän pakahtuu!Tämä oli ihan minulle, ah, ihan itselleni. Tein hautajaisiin suojellakseni niskoja kylmältä ja kyllä se vaan paljon lämmittääkin! Loppulangasta taidan pyöräyttää vielä kolmiohuivin niin saan kääriydyttyä samaan kuosiin päätä myöten. Oli muuten mukavan nopeaa virkattavaa noiden alla olevien ohuiden lankojen jälkeen :).Pieninä pikaneuleina syntyi sukkaset poikaselle ja rakkaalle perheystävälle. Huomautettakoon, että sukkien alla olevan tilkkupeiton olen tehnyt 15-vuotiaana ja uskaltanut vasta nyt ottaa sen todelliseen päivittäiseen käyttöön. 


Nämä polvisukkaset taasen syntyivät ystävän tyttärelle, lanka oli niin herkullinen kerällä etten voinut olla nappaamatta keriä ystävän tyttären lankakopasta itselleni :).


Ja kevättalvella aloittamani Nuttu-projektikin Etiopialaisille vastasyntyneille tuli tältä erää päätökseen ja lähetetyksi. Siinä hupeni omista lankavarastoistakin useampi kerä Floricaa sekä Woolia, joille en muuta käyttöä ollut vielä keksinyt.

  

Ja koska yhdessä tekeminen sekä hyvän tekeminen ovat niin mukavia asioita, päätimme muutaman ystävän kanssa pyöräyttää Äiti Teresa -peiton leppoisalla aikataululla. Eipäs kaikki asuta edes samalla paikkakunnolla, mutta sehän ei yhdessä tekemistä estä :). Tätä en laske edes keskeneräiseksi työksi, tämä on puhtaasti nautintoa ja projektia tehdään myös lasten kanssa yhdessä.


Rotta-potat kasvavat ja ovat todellakin perheenjäseniä. Osaavat tehdä kepposia sekä löytää turvasataman minun paitani alta. Siellä on turvallista ja lämmintä nukkua vaikka päiväunet.Ei kommentteja: