Translate

perjantai 6. tammikuuta 2012

O ou, mihin jäi joulu?!?!?!

Minulta jäi päivittämättä joululahjat!!! Jestas, kaikkea kanssa :D. No sen siitä saa kun ensin pitää piilotella ja sitten jännittää niin näinhän se unohtuu. Tässäpä kuitenkin maistiaisia tämän vuoden itsetehdyistä lahjoista. Laitan postauksen loppuun vielä kirkkaammat kuvat Munkista ja Siilistä, mutta nautisellaan ensin nuo tunteikkaammat tunnelmat.Tässäpä siis ystävykset Munkki ja Siili. Heillä tuntuu olevan hyvin paljon asiaa toisilleen :). Melkein oli haikeaa luopua, niin mukavaa heidän yhteiseloaan oli katsoa vierestä. Nämä menivät kummipojalleni, valloittavan pohdiskelevalle pienelle herrasmiehelle. Munkin ohje löytyy Mia Bengtssonin Amigurumi - virkkaa omat maskottisi -kirjasta. Voin suositella!

Pienten otusten lisäksi pyörittelin myös ystävän tyttärelle töppöset pukinkonttiin. Ystävä oli ihana ja pyöritteli meille aiemmin syksyllä puolukoita pakkaseen. Aika mahtavaa vai mitä! Ja jotain aion päivittää vielä myöhemmin tänne kummitytön tiimoilta, mutta siitä en kerro vielä sen enempää <3.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Munkilla kulkee vieläkin selässä mukana se pieni pakettikortti :) Aivan ihanat luomukset ja sulattivat kyllä pienen miehen sydämen!

Naavakeiju kirjoitti...

Voihhhhhh! Kiitos, ihana kuulla! Pakettikortti toiminee myös vallan passelina sanomalehtenä, mikäli Munkille iskee lukuvimma :). Aihekin etukannessa on niin sopivan henkevä ;).