Translate

torstai 11. elokuuta 2011

Kesäkuun lempeä aatos :)Kun huhtikuu meni sairastaessa, toukokuu sairastaessa ja kiireessä ja kesäkuukin vielä kiireessä, pahimman kiireen hellittäessä pysähdyin ja totesin, että nyt jotain itselleni kiitos. Kaivoin lankapussistani langan, jonka sain yllättäen joululahjaksi samassa paketissa tämän langan kanssa ja aloin neulomaan. Lämpöisessä ulkoilmassa, ystävän kanssa seurustellessa syntyivät nämä rannelämmittimet(joo, peittävät vähän enemmänkin kuin pelkät ranteet :D) ja langanjämästä syntyi vielä kännykkäpussikin mikä löytyy kuvasta kädestäni.

Niin. Nämähän valmistuivat jo kesäkuussa, mutta ongelmaksi muodostuikin sitten kuvaus. Olivat meinaa aikas haasteelliset kuvattavat väriensä ja struktuurinsa takia! Kolmannet kuvaukset tuottivat tuloksen, jonka kelpuutin kahden kuvan yhdistelmänä. Ensimmäinen kuva näyttää kauniisti palmikot, toinen kuva värit.

Lanka on 100% käsinvärjättyä villaa ja uskokaa tai älkää, tähän kaikkeen meni vain noin 90g!!! Mallit taasen omasta päästä, syntyivät tehdessä :).


4 kommenttia:

Rouva Pehemiä kirjoitti...

Voih, miten ihanat!

Naavakeiju kirjoitti...

Kiitos :)!

Eija kirjoitti...

Onpa nätit, tarttis itsekin tuommoiset :)

Naavakeiju kirjoitti...

Kiitos Eija :). Helpot ovat tehdä, aikaa vaan ottavat tovin!