Translate

tiistai 18. helmikuuta 2014

Oppiminen on kaunista


 

 Uuden oppiminen on vaan niin ihanaa, aina ja aina. Ja siitä saa vielä maittavampaa pienin lisämaustein! Ystäväni antoi jo pari vuotta sitten minulle kaksi kangastilkkua joita äitipuolensa ei ollut raaskinut heittää roskiin. Mietin niistä pussipiiloja ja vaikka mitä, mutta onneksi en ottanut työn alle. Nimittäin tällaiset niistä tuli :). Samalla sain pitkään haaveilemani penaalinkin, jota olin metsästänyt kaupoista oikeanlaista löytämättä. Loppupalasta syntyi vielä pieni pussukka, eihän noin kaunista kangasta voinut hukkaan heittää.


Vasemmanpuoleinen on täyttynyt jo vuoden itseopiskelusta sekä joogakoulun luennoista, oikeanpuoleinen päällystetty kansio täyttyköön resepteistä. Vihkon päällystin hiomapaperin, liiman ja pensselin avulla, kansiolle tein irrotettavan päällisen että voi sitten rapatessa roiskia.


Viime kerrallan jäi esittelemättä uusi perheenjäsenemme kääpiöhamsteri Helmi. Tämän kananmunankokoisen pikkuystävämme saimme naapuriperheeltä tyttöjen iloksi ja iloa siitä on ollutkin :). Kerrassaan lutuinen tapaus on hän ja valloittanut minunkin sydämeni, tosin taidan olla parempi rottien käsittelyssä koska tämä murunen tykkää haukkailla minua hyvinkin kipeästi ja huomattavasti enemmän kuin tyttöjä. Helmi on sokea, ainakin lähes kokonaan jos ei kokonaan, mutta se ei menoa näytä haittaavan.

Ei kommentteja: