Translate

tiistai 30. marraskuuta 2010

Ssssssssssshhhhhh!!!

-

Shhh! Ensinnäkin, nämä ovat hieman ujoja.... Ja toisekseen, nämä ovat vielä suuresti varjeltu salaisuus :). Mutta jos lupaatte olla ihan hyst asiasta, niin kerrottakoon.


Minulla on Rakas harrastus. Sen harrastuksen nimi on Nukkekerho. Minun ikioma Nukkekerhoni, jonne pääsen kerran viikossa hengähtämään ja luomaan ihan minulle uusia asioita. Viime vuonna siellä syntyi kaksi pientä tyttönukkea, tänä syksynä siellä syntyivät nämä Keppinuket eli Tötterönuket. Peikkoroinen muuttaa meille kotiin eräänä kauniina juhlallisena päivänä, Tytteli löytää toivottavasti itselleen ihanan kodin Joulumyyjäisistä. Kuva ei sitä kerro, mutta Peikkoroisella on hieno takaletti ;). Häntä vielä puuttuu, mutta katsotaan sitten lasten kanssa ulkonäkö valmiiksi, tämä kun on sellainen toiveen toteutus jossa Jollain Muulla on enemmän tietoa kuin itse tekijällä, mutta mitenpä sitä tietoja voi udella paljastamatta samalla liikaa!

4 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Jopas on nätit :)

Naavakeiju kirjoitti...

Kiitos :)

Anu kirjoitti...

Voi miten hauskoja!

Naavakeiju kirjoitti...

Kiitos :). On se jännä miten kankaaseen voi neulalla ja langalla saada tunnetta näkyviin. Aina jaksaa ihmetyttää uudelleen ja uudelleen.