Translate

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Huh huh, jo sai vihdoin salaisuudet paljastua :D

-

Niin se vaan aina on ihan yhtä hankalaa... nimittäin salaisuuksien pitäminen. Jos itse saakin suunsa pidettyä supussa ja suunnitelmat salassa niin lapsilta viimeistään meinaa lipsahtaa jos jonkinsorttisia riemunkiljahduksia :).

Meidän oma karvakorva sai minulta tänä vuonna Isänpäivälahjaksi uudet villasukkaset. Nämä sukat neuloin kahteen kertaan, ensin unissani ja sitten oikeasti, arvatkaapas kummin syntyi nopeammin ;). Lasten lahja sitten olikin sellainen Yllätys ettei varmasti osannut isi kuvitellakaan sellaista saavansa - nimittäin Villasaippuoita, joiden sisältä löytyy oma lempparisaippua! Jokainen lapsista teki omansa, äidin lempeällä avustuksella. Ja sitten kartettiin kaikki muutama tunti isiä ettei käsien tuoksu paljasta mitään, sen verran hyvin tuoksuttiin isille villan huovuttelun jälkeen ;). Miltäköhän tuollainen saippua tuntuukaan iholla, varmasti hieroo ja kuorii mukavasti ja luonnollisesti. Jos isi tuosta tykkää niin sitten pitää kyllä tehdä itsellekin oma, hieman naisellisemman tuoksuinen versio! Hmmmmmm kenties vaaleanpunainen tai vaaleanvihreä tai turkoosi tai tai tai........

Pitäisiköhän tässä kohtaa olla yllättynyt, että lahjat olivat villaisat? Terveisin villaholisti Jenni, pahasti addiktoituneena ; ).

Ei kommentteja: