Translate

perjantai 9. joulukuuta 2011

Kiitos teille, jotka pistätte minut luomaan sellaista jota en muuten tekisi! Osa 2


Nämä huovutuskuvatilaukset saavat minut aina tutistumaan ja jännittymään, koska en alkujaansa itsekään tiedä mitä tarkalleen saan pöksyihin luotua. Kuva kun syntyy luodessa, eipä sitä mihinkään luonnostella(paitsi päähän suuntaa antavasti). Sanottava on, että huovutuskuvien tekeminen tuo minulle ihan suunnatonta luomisen iloa, tulee ihan mieleen muinaisten taideopintojen ajat ja siveltimen heilautukset <3.


Sipulipöksyt L, vaaleanpunainen hahtuva kera päkki-huovutuskuvan :).


Sipulipöksyt XL, turkoosi ja luonnonmusta hahtuva kera kaivuri-huovutuskuvan.


Sipulipöksyt S, Tummasuklaisin ja luonnonvalkoisin merinoraidoin.

Ja vielä viimeisenä vaan ei vähäisimpänä nämä valloittavat raidat. Tähän kuvasomisteeksi olisi ehdottomasti pitänyt olla Marianne-karkkeja... tai ainakin niitä kuoria pöksyjen päälle :D. Eli todella herkku väritys noihin tuli vaikka kuvassa ehkä hieman tummalta tuo ruskea näyttääkin.

Kaupan puolellehan on aiemmin syntynyt pikkuruiset raidalliset vaaleanpuna-valkoiset raitaSipulit, jonka jälkeen olen haaveillut että ehtisin tehdä raitoja enemmänkin. Jokohan nyt olisi korkea aika, näistä inspiroituneena :)?

Kiitos teille, jotka pistätte minut luomaan sellaista jota en muuten tekisi! Osa 1

Sipulipöksyt M, merino Magenta.

... Nimittäin näitäkään herkkuja en tiedä milloin olisin ehtinyt neulomaan ellei minulta niitä olisi tilattu <3. Magentaa en ole piiiitkään aikaan päässyt neulomaan koko pöksyjen mitalta ja voi miten tuo väri saakin minut aina niin energiseksi :). Ja sitten tuo ihana vaaleanruskea hahtuva kaikessa luonnollisuudessaan..... mitäköhän siitä edes sanoisin. Ehkäpä sen, että olen sitä nimenomaista sävyä hipeltänyt useamman kuukauden käsissäni tasaiseen tahtiin. Miettinyt milloin milloin milloinkohan olisi aika saada tuo hento väri puikoille ja missäköhän koossa sitä mahtaisinkaan tehdä. Onneksi tuli joku ja teki päätöksen puolestani :D!

Kiitos teille ihanille asiakkaille, jotka pistätte minut luomaan sellaista mitä en muuten tekisi!


Sipulipöksyt L, luonnonruskea hahtuva - vaalea sellainen.

Aivan juu. Ruuhkaa on pukannut aika muhkeasti, kiitos Vaippojen Yön, ja tämä mama on päässyt neulomaan oikein urakalla muiden tilausten ohella :). Kiirus on ollut niin kova, että vauhdissa otetut kuvat eivät nyt valitettavasti tee oikeutta näille rakkaille luomuksille. Mutta en silti raaski olla ikuistamatta.